Wij beschikken over diverse betalings mogelijkheden.

Bij Julia’s baby- en kinderkleding is het alleen mogelijk om je bestelling vooraf te betalen. Je bestelling wordt verstuurd zodra de betaling door ons is ontvangen. Onderstaand volgt een overzicht van de betaalmogelijkheden.

Betaalmogelijkheden
– iDeal
– Bankoverschrijving
– Contant (alleen in de winkel)
– Pinnen (alleen in de winkel)

iDeal
Extra betaalgemak! De betaling wordt direct overgeschreven. Direct via internetbankieren betalen op de vertrouwde wijze. Je kunt gebruik maken van deze optie als je aangesloten bent bij: Rabobank, ABN AMRO, ASN Bank, SNS Bank, ING, Triodos Bank, Van Lanschot of bij de Friesland Bank. Kies in het betaalscherm voor de optie iDEAL. Vervolgens kies je de bank waar je bij aangesloten bent.

Bankoverschrijving
Zodra je de bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons een e-mail met de gegevens voor de betaling. Je maakt het eindbedrag van de bestelling vooraf over op ons bankrekeningnummer. Zodra de betaling bij ons binnen is, wordt je bestelling definitief verwerkt en verstuurd.

Contant / Pinnen
In onze winkel kun je contant afrekenen of per pin de bestelling afrekenen. Een groot voordeel is dat je de artikelen direct kunt meenemen. (Indien op voorraad.)