Retourvoorwaarden:

Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn van 14 dagen. Waardebonnen kunnen niet retour worden gestuurd. De artikelen dienen ongedragen, ongewassen en voorzien te zijn van orginele kaartjes. Voldoen de gerouteneerde artikelen niet aan deze voorwaarden, dan kunnen wij de retournering niet in behandeling nemen. Zodra wij een retour hebben ontvangen, ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Heeft u deze niet gekregen? Neem dan contact met ons op. 

Hoe kan ik (een deel van) mijn bestelling retourneren?

Bij de bestelling wordt een retourformulier meegeleverd. Deze dient ingevuld mee verzonden te worden met de betreffende artikelen. Heeft u geen retourformulier ontvangen bij u bestelling? Deze kunt u dan opvragen bij info@juliaskleding.nl. Heeft u ervoor gekozen om het retourbedrag terug te laten storten op de bankrekening waar u de bestelling mee heeft gedaan, dan wordt binnen 14 dagen, na ontvangst en goedkeuring van de retourzending, het bedrag terug gestort. 

Wat zijn de kosten voor het retourneren?

Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de verzendmethode die u kiest. Past het retourpakketje in de brievenbus? Dan kunt u ervoor kiezen om het via de brievenbuspost retour te sturen. Let er dan wel op dat het pakketje voldoende gefrankeerd wordt (afhankelijk van het gewicht). Brievenbuspost wordt niet voorzien van een Track & Trace code. Zonder bewijs van verzending met Track & Trace code worden zoekgeraakte retour niet terugbetaald. Het versturen van een retourpakketje via de brievenbuspost is dus op eigen risico. 

De gehele bestelling wordt geroutineerd, worden de verzendkosten dan ook terugbetaald?

Indien u de gehele bestelling retour stuurt, wordt de waarde van de gehele bestelling (incl. verzendkosten) terugbetaalt. De kosten van de retourzending dient u zelf te betalen.

Kan er een artikel geruild worden?

De geleverde artikelen kunnen retour gestuurd worden en het gewenste artikel kan opnieuw via de webshop besteld worden. Twijfelt u bij voorbaat over de pasvorm of de lengte van een product? U kunt dan contact met ons opnemen, dan denken wij graag met u mee.

Garantietermijn:

Voor alle artikelen geldt een garantietermijn van 30 dagen. Beschadigt het product onverhoopt binnen deze periode? Neem dan contact met ons op.